Yorumları: 2
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
megadan indirmek sıkıntılı keşke yandex linkleri olsaydı. yine de elinize sağlık en sevdiğim animelerden birisi.
Yorumları: 11
Rep Puanı:
0
bölümlerin bu şekilde yüklenmiş olması zorluk çıkartıyor. one piece gibi veya diğer animeler gibi yükleyebilir misiniz? yandex veya mega, ama tek tek olarak. rar şeklinde olunca indirmesi çok uzun sürüyor. 8gb bir dosyanın inmesi benim internetim ile saatler alıyor. bir de aralar da bir sürü filler bölüm var.
Rep Puanı:
0
Üstat çok güzel bir şey bu yaptığınız elinize sağlık ama bu megaya bir çare bulsak fena olmaz, çok fazla indirme sınırı koyuyor ve 2gb indirdikten sonra 5 saate yakın bekleme süresi veriyor indirmeye devam etmek için. 50 bölümü 10 saattir indiremedim, daha 350 bölüm var. mega kullanmanın bir trick i varsa(ücretsiz) paylaşırsan sevinirim.
Saygılar
Rep Puanı:
0
megalinkleri inmiyor bir türlü, keşke rahat indirebileceğimiz alternatifi olsa. bu linkler kaliteli olabilir ama indiremiyoruz, indiremediğimizden bir kıymeti de kalmıyor. şahsen yandex linkleri çok rahat indiriliyor. yandex ekleyebilirseniz çok memnun olurum.
İyi Çalışmlar.
Yorumları: 986
Konuları: 694
Rep Puanı:
59
Favori Anime:
[Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir Kayıt olmak için buraya tıklayın]
İzlemekte Olduğu Anime: Bleach TYBW
mega için çözüm sunduk ,
http://www.animedensetsu.com/forum/konu-mega-da-sinirsiz-bir-sekilde-dosya-indirme?pid=1289#pid1289
Yorumları: 12
Rep Puanı:
0
Emeğinize sağlık, çok teşekkürler.