Tanıtım : One Piece korsanlar kralı Gold.D Roger'ın hazinesi bulmaya amaçlayan Monkey D.Lufy'nin maceralarını konu alıyor.
kişisel görüşüm : Mangasını okumadım ama muhtemelen animesi kadar sıkıcı değildir diye düşünüyorum 20 dk lık bölümün 8 dk sı opening/ending 5 dk sı boş dağ,taş,yol 5-6 dk sı bişe görürsek görürüz mantığıyla yapılmış,tamam eyvallah iyi seri, kurgusu olay örgüsü falan harika ama yeter be kardeşim.1000 bölüm olacak hala bilinmeyen bir dünya karakter ( geçmişi , güçleri vs vs ) 1000 bölümdür pasif kalan yan karakterler ( özellikle sanji ) , bilinmeyen bir one piece bence artık bitmeli :D , gerçi bitsede keşke bitmeseydi derdik, uzun lafın kısası izleyin güzel seri..
upload : BOSS [AnimeDensetsu]
Arşiv birçok fansubtan toplandı hepsine çeviri ve fansublar için teşekkürler.
Altyazılar online izlemede gözükmez , indirip izleyin
telefon için mx player-vlc player vb oynatıcılar kullanın.
Tüm seri yüklendi arkadaşlar iyi seyirler !!!
NOT :Videolarda sorun yaşıyan arkadaşlar aşağıda verdiğim oynatıcıları kullanarak sorunları çözebilirler
İndirme Linkleri :
kişisel görüşüm : Mangasını okumadım ama muhtemelen animesi kadar sıkıcı değildir diye düşünüyorum 20 dk lık bölümün 8 dk sı opening/ending 5 dk sı boş dağ,taş,yol 5-6 dk sı bişe görürsek görürüz mantığıyla yapılmış,tamam eyvallah iyi seri, kurgusu olay örgüsü falan harika ama yeter be kardeşim.1000 bölüm olacak hala bilinmeyen bir dünya karakter ( geçmişi , güçleri vs vs ) 1000 bölümdür pasif kalan yan karakterler ( özellikle sanji ) , bilinmeyen bir one piece bence artık bitmeli :D , gerçi bitsede keşke bitmeseydi derdik, uzun lafın kısası izleyin güzel seri..
upload : BOSS [AnimeDensetsu]
Arşiv birçok fansubtan toplandı hepsine çeviri ve fansublar için teşekkürler.
Altyazılar online izlemede gözükmez , indirip izleyin
telefon için mx player-vlc player vb oynatıcılar kullanın.
Tüm seri yüklendi arkadaşlar iyi seyirler !!!
NOT :Videolarda sorun yaşıyan arkadaşlar aşağıda verdiğim oynatıcıları kullanarak sorunları çözebilirler
İndirme Linkleri :
1115 Eklendi
Her türlü soru , öneri ve şikayetleriniz için ulaşın