[Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir Kayıt olmak için buraya tıklayın]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.2/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BOSSTokyo Revengers Tr/Türkçe Altyazılı İndir
[Resim: 55317958-5252-4DA9-B5B0-5BC91D97E626.jpeg]

Takemichi Hanagaki, çaresizliğin dipsiz çukuruna düşmüş bir serbest çalışandır. Ortaokulda tanıştığı ve hayatı boyunca çıktığı tek kız olan Hinata Tachibana’nın acımasız Tokyo Manji Çetesi tarafından öldürüldüğünü öğrenir. Sonraki gün istasyon platformundaki kalabalık tarafından raylara itilir. Öleceğini düşünerek gözlerini kapatır fakat tekrar açtığında zamanda 12 yıl geriye gittiğini fark eder. Hayatının en iyi yıllarına dönen Takemichi, kız arkadaşını kurtarıp sürekli kaçtığı kendisini değiştirerek hayattan intikam almaya karar verir.

Fansub : Animeseverler

İndirme Linkleri 

[Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir Kayıt olmak için buraya tıklayın]

[Resim: 154073.gif]

Her türlü soru , öneri ve şikayetleriniz için ulaşın

Alt yazı yok 1. Bolumde
Bul
(09-25-2021, 11:47 AM)LostAngel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Alt yazı yok 1. Bolumde

altyazılarda sorun yok mevcut

video değil ses olarak açılıyor benmi yanlış bir şey yapıyorum yardım edermisiniz?   Aww
Bul
(05-22-2022, 07:41 AM)mikey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: video değil ses olarak açılıyor benmi yanlış bir şey yapıyorum yardım edermisiniz?   Aww

pc için k lite codec kurup , vlc player ile izleyin 

telefon için mx player kullanın sorun çözülür

videoları idm vs kullanmadan indirin uzantı mkv olsun

Nolur 2.sezon @BOSS #BOSS
Bul
hocam 2.sezon gelicekmi?
Bul
Linke tıklayınca video çıkmıyor yandex çıkıyor direk
Bul
Seson 2 ?
Bul
2. sezonu bekliyoruz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tokyo Ravens Tr/Türkçe Altyazılı İndir BOSS 1 901 10-30-2024, 04:27 AM
Son Yorum: Ersenthia
  Tokyo Ghoul Sezon 1-2 Tr/Türkçe Altyazılı İndir BOSS 1 3,522 12-05-2023, 06:02 PM
Son Yorum: merayton
  Meiji Tokyo Renka Tr/Türkçe Altyazılı İndir BOSS 0 758 06-06-2021, 12:40 AM
Son Yorum: BOSS

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi