[Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir Kayıt olmak için buraya tıklayın]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fiwicib932S-S-S-S-S-S E L A M L A R
Selamlar Dostlar, Bu Siteyi Gördüm Mutlu Oldum Çünkü Niye
3 Yıl Kadar Öncesinde Güzel Bir Hayat Yaşıyordum, Noodle Yiyip Tüm Gün Anime İzlerdim, Garrys Mod Oynar DarkRP Serverlerinde Kafayı Bozardım.
Yaklaşık Yarım TB Lik Anime Arşivim Vardı. Her Şey Çok Güzeldi.
Sonra Silmek Zorunda Kaldım Çünkü Harddisk Bozuldu. Zaten O Sıralarda Üniversiteye Daha Fazla Çalışmam İçin Baskı Yaptılar Ve O Güzel Ortam Yok Oldu.
Şimdi Aynı Ortamı Yeniden Kurmak İstiyorum Fakat Aradığım Animeleri Bulamadım, En Önemlisi "Shiki" İdi.
Şansa Bak Ki Bu Siteyi Buldum, Silmiş Olduğum Her Şey Duruyor. Kısacası Bayağı Yardımcı Oldunuz Sağolun.
Öyle İşte Herhangi Bir Soru Sorabilirsiniz.
Hatta Felsefik Sorular Da Sorabilirsiniz, Çok İyi Kafa Ütülerim.
Söyleyeceklerim Bu Kadar.
[Resim: d14ii0p.png]
Bul
Hoşgeldin , bende 2 tb lık bi arşiv kaybettiğimde daha önce açtığım siteyi kapatıp uzun bi ara vermiştim.Oluyor öyle şeyler  127

shiki'ye bi el atarız..
[Resim: 154073.gif]

[Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir Kayıt olmak için buraya tıklayın]

Her türlü soru , öneri ve şikayetleriniz için ulaşın

(04-09-2022, 01:56 PM)BOSS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldin , bende 2 tb lık bi arşiv kaybettiğimde daha önce açtığım siteyi kapatıp uzun bi ara vermiştim.Oluyor öyle şeyler  127

shiki'ye bi el atarız..

ben bir gün içinde çoktan 200 gb den daha fazla anime indirmiş olduğum için artık sıkıntı etmiyorum. indirebildiğim her şeyi indiricem .D
şey hariç ama
neyse Tohrusmug
Bul
(04-09-2022, 08:10 PM)fiwicib932 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(04-09-2022, 01:56 PM)BOSS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldin , bende 2 tb lık bi arşiv kaybettiğimde daha önce açtığım siteyi kapatıp uzun bi ara vermiştim.Oluyor öyle şeyler  127

shiki'ye bi el atarız..

ben bir gün içinde çoktan 200 gb den daha fazla anime indirmiş olduğum için artık sıkıntı etmiyorum. indirebildiğim her şeyi indiricem .D
şey hariç ama
neyse Tohrusmug

old '' asdas files '' lardan bahsettiğini düşünmek istemiyorum , çünkü öyle 4717_anime_glasses

o dosyalar bulut sisteminde 2 step verification la korunmalı 108

(04-10-2022, 12:02 AM)BOSS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(04-09-2022, 08:10 PM)fiwicib932 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

shiki'ye bi el atarız..

şey hariç ama
neyse Tohrusmug

old '' asdas files '' lardan bahsettiğini düşünmek istemiyorum , çünkü öyle 4717_anime_glasses

o dosyalar bulut sisteminde 2 step verification la korunmalı 108
Benim bahsettiğim dosya değildi ama neysa 4717_anime_glasses
Bul
tüh bende harem , ecchi , hen... neyse artık  02smug

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi