[Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir Kayıt olmak için buraya tıklayın]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
naisunaisuMerhabalar Herkese
Star 
Merhabalar herkese ben Ersin, burada okuduğum çoğu kişi gibi benim de animelere karşı ilgim küçük yaşlarda başladı. Çocukluğumda hayal meyal hatırladığım animeler dışında ilk uzun süreli izlediklerim Yu-Gi-Oh ve Pokémon'du. Tabi o zamanlar internet ve bilgisayar yoktu bende, herhalde yıl 2005-2006 :D Bölüm sırası veya sezon sırası tamamen değişebiliyordu televizyonda. Bazen 2-3 hafta aynı bölümü tekrar verdikleri bile oluyordu. O zorluklar içerisinde bile Yu-Gi-Oh'u bitirebilmiştim. Biraz nostaljiye doğru gittim ama hazır konu açılmışken bir zaman sonra Bakugan felan geldiydi. Bölüm saatleri benim okul saatleriyle felan herhalde aynıydı hep yarım yamalak izlemiştim, o yüzden de pek zevk almamıştım. Çevremdekiler bayılıyordu ama, herkeste Bakugan ve kartlarını toplama hastalığı vardı. İnanılmaz ticaret vardı :D, takaslar, kazıklamalar, kandırmacalar vs vs..

Sonra tabi bayaa bir uzun süre animeye ara verdim, okul, ergenlik, sınavlar. 2016-2017 gibi geri döndüğümde kaçırdığım onlarca anime olduğunu fark ettim ve hepsini izledim. O tarihten beri devam ediyorum sürekli olmasa da ara ara beğendiğim anime olursa izliyorum. En son çıkanlardan haberim yok kusura bakmayın herhangi birşey sorarsanız bilmiyorum yeniler hakkında.

Son olarak, kendimi animelerin detaylarına kadar bilen bir anime fanı olarak görmüyorum çünkü hiçbir zaman o seviyede takip etmedim, daha çok animeyi seven bir "casual" kişiyim. Nostaljik anime estetiklerine, webcore, breakcore'a bayılırım (bunların ne olduğunu bilmiyorsanız google'da araştırın derim, belki siz de beğenebilirsiniz). Konuşmak isteyen varsa sohbete açığım. Yazmak için dert etmeyin ama çok fazla aktif olamayabilirim haberiniz olsun.
Bul
Hoşgeldin
[Resim: 154073.gif]

[Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir Kayıt olmak için buraya tıklayın]

Her türlü soru , öneri ve şikayetleriniz için ulaşın

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Merhabalar yusufft 4 855 04-14-2022, 08:27 PM
Son Yorum: yusufft
  Herkese Selam BBG464 1 664 12-16-2021, 11:52 PM
Son Yorum: BOSS
  herkese selam ^^ ciros 1 904 09-17-2021, 01:20 AM
  Merhabalar Ben Neaders neaders 1 914 08-13-2021, 04:26 PM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi